Martin Pauk pristupio stranci Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića

screenshot

Ovaj politički transfer je ujedno i svojevrsni udarac Mostu, jer je Pauk u Gradsko vijeće Splita na lokalnim izborima ušao kao njihov kandidat

Gostujući u Bujici Martin Pauk, mladi i popularni gradski vijećnik Splita, ekskluzivno je objavio kako je pristupio Neovisnima za Hrvatsku, stranci Brune Esih i dr. Zlatka Hasanbegovića!

“Sa punom odgovornošću i čašću mogu reći da je to istina i da od danas više nisam neovisni vijećnik u Gradu Splitu, nego sam vijećnik Neovisnih za Hrvatsku! Uvijek sam bio neovisni i za Hrvatsku, a sada sam i jedno i drugo,” potvrdio je Pauk i dodao: “S gospođom Esih, dr. Hasenbegovićem i generalom Glasnovićem razradili smo strategiju za Grad Split i cijelu županiju, kako bismo ostavili svojoj djeci onakvu Hrvatsku kakva treba biti, gdje će se svaki pojedinac moći ostvariti u svome talentu. Priključio sam se Neovisnima za Hrvatsku i krećemo u formiranje gradske i županijske organizacije. Stoga pozivam sve one kojima je Hrvatska u srcu i kojima je dosta ovoga duopola na političkoj sceni da nam se i oni priključe, jer već imamo kvalitetnu ekipu, kojoj treba friških ljudi…”

Pauk je postao koordinator NHR-a za Split, a Neovisni za Hrvatsku su sada parlamentarni u Gradakome vijeću.

Inače, ovaj politički transfer je ujedno i svojevrsni udarac Mostu, jer je Pauk u Gradsko vijeće Splita na lokalnim izborima ušao kao njihov kandidat.

“Zadržat ću dostojanstveni stav i o bivšima ne ću govoriti loše. Meni više nije bilo mjesto u Mostu, tamo su se pojavile neke osobe koje su mi potpuna suprotnost… Deset mjeseci djelovao sam kao neovisni zastupnik, a kada sam vidio kako se gospođa Esih i njeni suradnici bore za Hrvatsku, odlučio sam se priključiti njima. Odlučio sam se biti dijelom te priče, spreman sam pomoći i njima i cijelom našem narodu,” izjavio je Martin Pauk u emisiji.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI