Martina Dalić predstavila knjigu o Agrokoru: Kaže kako nije bilo urote

screenshot

U sklopu promocije nakon govora Martine Dalić održana je panel rasprava na kojoj je, među ostalima, sudjelovao i guverner HNB-a, Boris Vujčić.

U ponedjeljak se održalo predstavljanje knjige Martine Dalić “Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma” u organizaciji izdavača Jutarnjeg lista. N1 javlja kako je bivša potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva zahvalila se svima na vremenu, dolasku i interesu za ovu temu. Na samom je početku pušten televizijski prilog iz vremena donošenja lex Agrokora koji ocrtava tadašnju situaciju.

Martina Dalić obratila se okupljenima. Zahvalila je svima na vremenu, dolasku i interesu za ovu temu. Slom Agrokora središnja je tema njezine knjige. Slučaj je također htio da o knjizi razgovaramo u trenutku kad možemo reći da je kriza završena i da su problemi u najvećoj mjeri uspješno riješeni, rekla je Dalić, prenosi N1. Osim toga nadodala je i kako nije bilo urote, skupine Borg…

U sklopu promocije nakon govora Martine Dalić održana je panel rasprava na kojoj je, među ostalima, sudjelovao i guverner HNB-a, Boris Vujčić.

Spomenimo i kako su na promociji bili i premijer Andrej Plenković. Uz njega su još i ministrica vanjskih i europskih poslova, Marija Pejčinović Burić, ministar obrane, Damir Krstičević, ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, ministar gospodarstva Darko Horvat, Vladin povjerenik za Agrokor, Fabris Peruško te njegova zamjenica Irena Weber, kao i bivši Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak. “Pročitao sam one dijelove knjige koji se odnose na mene, ali jako me interesira pogledati cijelu priču iz perspektive potpredsjednice Vlade”, rekao je Ramljak.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI