MATIĆ O SDP-OVIM MOGUĆIM SANKCIJAMA: Neću povlačiti mačka u vreći, ali neka probaju

screenshot:HRT

Smatra da bi SDP morao imati svog kandidata za gradonačelnika Zagreba. Nakon svega ovoga, možemo još razgovarati o kandidaturi, ali vrlo teško.

Nakon kritičkih istupa Predraga Matića i Ranka Ostojića prema vodstvu SDP-a, potpredsjednik stranke Zlatko Komadina spušta loptu, tvrdeći da čelnik stranke Bernardić uživa veliku potporu članova te da se svi sukobi trebaju rješavati samo u 4 oka. Na pitanje o padu rejtinga SDP-a, Komadina je rekao kako sve što pada katkad i raste, te svojim kolegama poručio: uhvatimo se posla, pa ćemo i dobro stajati.

Predrag Matić gostovao je u emisiji Hrvatska uživo. Rekao je da se čuo sa Zlatkom Komadinom i da se slaže da se ne treba obračunavati preko medija. Možda se nije očekivala ovakva moja protureakcija, najednom je moja malenkost postala glavna tema, rekao je.

Na te napade sam morao odgovoriti i odgovorit ću ponovno. Nikada se u životu potukao nisam. Od kad sam bio dijete nikoga nikad nisam napao, naglasio je.

Na pitanje o mogućim sankcijama, rekao je da je on ponosni član SDP-a i da ga nitko nije proguravao. Ja se sankcija ne bojim. Neću povlačiti mačka u vreći, ali neka probaju, rekao je Matić.

Smatra da bi SDP morao imati svog kandidata za gradonačelnika Zagreba. Nakon svega ovoga, možemo još razgovarati o kandidaturi, ali vrlo teško.



Dodao je da je SDP velika stranka i da će kandidat te stranke odmah doći na mjesto iza Bandića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI