Milanović objavio kandidaturu za predsjednika: “Želim biti predsjednik moderne, progresivne, znatiželjne i otvorene Hrvatske”

Facebook

- Hrvatska je u stanju koje je svakako popravljivo - rekao je Milanović. 

Danima se o tome šuškalo, a sada je postalo službeno! Bivši premijer Republike Hrvatske i bivši predsjednik SDP – a Zoran Milanović ulazi u utrku za Pantovčak! Iako to nije potvrdio priopćenjem ili izjavom, Milanović je na Facebook profilu promijenio naslovnu fotografiju na kojoj sada stoji natpis ‘Predsjednik s karakterom’.

Milanović se građanima obratio u HND-u i na početku je zahvalio ‘prijateljima iz SDP-a’ koji su ga podržali.

Poručio je kako želi biti ‘predsjednik jedne progresivne, moderne, znatiželjne i otvorene Hrvatske’.

– Hrvatska je u stanju koje je svakako popravljivo – rekao je Milanović.

– Ovo je prvi puta da u jednu političku utrku idem kao netko tko nije anketni medijski favorit – rekao je Milanović. – U ovu životnu priču i avanturu ulazim rasterećeniji jer sam svjestavn da ovoga puta gotovo sve ovisi o meni – poručio je Milanović.



– Želim biti predsjednik moderne, progresivne, znatiželjne i otvorene Hrvatske. Imam veliko političko i životno iskustvo, strast i ljubav služiti Hrvatskoj. Jer Hrvatska treba predsjednika s karakterom, kad imaš karakter imaš i stav. navodi Milanović.

Spomenimo samo kako je na službenoj stranici Zorana Milanovića zadnja objava bila u studenom 2016. godine. Današnja objava na ovoj društvenoj mreži potvrda je onog što ljevica već danima daje naslutiti.

Inače, kada je SDP izgubio na prijevremenim izborima 2016. godine Zoran Milanović se povukao iz politike- U anonimnosti se bavio konzultantskim poslom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI