Mile Kekin komentirao Thompsonov nastup na dočeku Vatrenih

screenshot

I mene je držao taj zanos, ta pozitiva, jer smo svi nešto potonuli, samo gunđamo

“Poznata su moja politička stajališta, ali ako je to s Thompsonom momke baš razveselilo, onda O.K. Meni je bilo žao…” Frontmen Hladnog piva Mile Kekin tako je komentirao zagrebački doček Vatrenih, na kojem je između ostalih nastupio i Thompson, koji se s hrvatskim reprezentativcima vozio i u autobusu do Trga bana Josipa Jelačića.

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, objavljenom povodom koncerta koji će Hladno pivo 4. kolovoza održati  na tvrđavi Gripe u Splitu dodao je :

“Kako puno pratim strani tisak, vidio sam da se dosta pisalo o tome, od njemačkih do engleskih novina. Ali, valjda je to tako… Imao sam osjećaj da se ta nekakva euforija brzo slegla. Meni to nije u interesu. Nadao sam se da će taj pozitivizam koji su nam donijeli nogometaši potrajati malo dulje. No, moram priznati da mi se ne sviđa ta moja uloga nekoga tko konstantno nešto kritizira. I mene je držao taj zanos, ta pozitiva, jer smo svi nešto potonuli, samo gunđamo. Hm, da… Možda nam treba još par godina da se saberemo”.

Odgovarajući na pitanje jesu li Vatreni zaslužili prvo mjesto odgovorio je da je i “ovakav uspjeh super”.

“Ne bih se sad htio pretvoriti u nogometnog komentatora, jer ih ima previše i ne bih se htio petljati u to. Žao mi je, naravno. Ali ovo je super reprezentacija. Sjajan uspjeh. Potpisujem”, izjavio je Kekin.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI