Milijan Brkić za sva podmetanja i afere okrivi – UDBU

screenshot HRT

Milijan Brkić već danima ne izlazi iz fokusa javnosti zbog optužbi koje se gomilaju na njegov račun, a posljednja u nizu afera jest ona da je prisluškivao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića. Danas su ga na ulasku u zgrade HDZ-a uhvatile kamere N1 Televizije, a Brkić je konačno progovorio o aferama kroz koje se provlači njegovo ime.

“Evo mene dobri ljudi”, pozdravio je dobro raspoložen Brkić novinare na ulasku u zgradu HDZ-a.

“Već sam rekao i ne želim se ponavljati. Jako je zanimljivo kako su navodno mailovi i SMS-ovi koji su navodno pronađeni kod Varge svi lažni kad su u pitanju druge osobe, a samo kad je moje ime i prezime u pitanju, onda je sve istina”, rekao je Brkić na novinarsko pitanje o tome da se njegovo ime provlači kroz brojne afere prisluškivanja.

“Što se tiče zadnjih napisa, zanimljivo je da sam protekli vikend proglašen malim Rankovićem. Koliko znam, on je bio suradnik onog zločinca Tita i pao je jer je prisluškivao Tita i Jovanku. Sad se mene stavlja u kontekst da sam prisluškivao ministra MUP-a, predsjednika Vlade, ne samo tko je Jovanka u toj priči. Evidentno je da se u tu operaciju uključila stara struktura UDBA-e. To je njihov obrazac. Naravno, stari pas koristi trikove koje je naučio”, kazao je na kraju.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI