Ministarstvo branitelja raspisalo natječaj za nabavu 20.000 državnih zastava

Procijenjena vrijednost nabave za sve četiri godine je 2,140.000 kuna bez PDV-a.

Ministarstvo hrvatskih branitelja raspisalo je natječaj za nabavu državnih zastava Republike Hrvatske za potrebe održavanja pogreba uz vojne počasti. Natječaj je objavljen u Narodnim novinama i na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja, a javno otvaranje ponuda počet će istekom roka za dostavu ponuda 17. kolovoza 2017. u Ministarstvu hrvatskih branitelja na Trgu Nevenke Topalušić 1 u Zagrebu. Ponuditelj će biti odabran u roku od 60 dana od dana isteka roka za dostavu ponude.

Okvirna količina državnih zastava koju ministarstvo potražuje je 20.000 komada, u razdoblju od četiri godine, sukladno osiguranim sredstvima u Financijskom planu Ministarstva hrvatskih branitelja u navedenom razdoblju, s napomenom da stvarna nabavljena količina robe na temelju sklopljenog okvirnog sporazuma može biti manja ili veća od okvirne količine. Natječaj precizira da je zastava jednostruka, izrađena iz tkanine koja je postojana na svjetlost, vremenske utjecaje i starenja, nije sklona gužvanju, tiskana u cijelosti tehnikom obostrane vidljivosti cjelokupnom površinom, dimenzija 150×300 cm, opšivena s četiri strane resom zlatne boje dužine cca 4,5 centimetra.

Procijenjena vrijednost nabave za sve četiri godine je 2,140.000 kuna bez PDV-a.

Iz ministarstva kažu da je riječ o uobičajenom postupku, temeljem zakona, prema kojem se branitelji ispraćaju uz vojne počasti i uz zastavu na lijesu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI