‘MOJ DJED JE BIO HRVAT, A JA SAM POSTALA ŠEFICA VLADE SRBIJE’: Brnabić o Vučićevom istupu!

“Što radi državni vrh Republike Hrvatske koji pokušava “izokrenuti istinu” zapitala se srpska premijerka Ana Brnabić koja je izjavila i kako joj nije jasno što se to događa u Hrvatskoj, javlja B92.

“Nije mi najiskrenije jasno što se to događa u Hrvatskoj i što radi hrvatski državni vrh. Pažljivo sam slušala Vučićev govor i ni u jednom trenutku nisam videla ništa problematično u njegovom govoru. Čini mi se da hrvatski državni vrh pokušava u potpunosti izvrnuti istinu i prikazati kako je crno bijelo i obrnuto, bijelo crno”, rekla je Brnabić.

Od predsjednika Srbije, kako je naglasila, nije čula fašističke izjave, ali da ih jeste čula u Glini, kada su tamo proslavljali “Oluju”.

Brnabić je novinarima rekla da je njezin djed bio Hrvat, a ne Srbin iz Hrvatske i da je bez obzira na tu činjenicu ona postala predsjednica Vlade Srbije.

“To pokazuje da je Srbija dovoljno otvorena i da je moguće u Srbiji da imate predsjednika Vlade čiji je djed  bio Hrvat. Zamislite u Hrvatskoj da imate predsjednika Vlade koji ima bilo kakve veze sa Srbijom”, navela je Brnabić.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI