MOST podnio kaznenu prijavu protiv Ivice Kirina!

YouTube

Most nezavisnih lista i njihov gradski vijećnik Darko Lešković te politički tajnik Nikola Grmoja predali su danas kaznenu prijavu u Općinskom državnom odvjetništvu protiv gradonačelnika Ivice Kirina zbog sumnje u pomaganje u počinjenju kaznenog djela teške krađe i pronevjere.

Za danas u 16 i 30 sati je najavljena sjednica Gradskog vijeća Virovitice na kojoj će se tražiti objašnjenja o slučaju Palm, a oporbeni vijećnici inzistirat će na političkoj odgovornosti gradonačelnika Kirina.

Odgovore virovitičkoga gradonačelnika Ivice Kirina (HDZ) u slučaju pokojnog gradskog pročelnika za financije koji je prošli ponedjeljak pronađen mrtav pokraj Drave, osim gradske oporbe, traži i HDZ-ova predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss.

“I da oporbeni vijećnici nisu tražili sazivanje sjednice Vijeća, ja sam je planirala sazvati i tražiti objašnjenja načelnika Kirina. Očekujemo odgovore gradonačelnika Kirina. Aktualni sat trajat će i dva sata ako treba i svi će imati priliku postaviti pitanje”, poručila je Lahorka Weiss.



Dakle, danas bi se na sjednici Gradskoga vijeća mogla odviti burna rasprava o nerazjašnjenoj smrti Siniše Palma, kao i o tome kako su iz gradskog proračuna nestajali milijuni kuna (navodno 17 milijuna), a da to nitko nije primijetio. Još nije razjašnjeno ni što je točno prethodilo smrti Siniše Palma.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI