Nakon ulaska u Vladu iz HNS-a se ispisale 343 osobe, novih članova 60

Patrik Macek/PIXSELL

Naglašavaju da će budućnost HNS-a odrediti rezultati njihovog rada, "kako do sada, tako i ubuduće".

Od posljednje sjednice Središnjeg odbora HNS-a održane u srijedu 7. lipnja do danas iz HNS-a se ispisalo 343 osobe, a upisalo se njih 60, izvijestili su iz te stranke te poručili kako ne očekuju veći odljev članstva u budućem razdoblju.

“U povijesti Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata (HNS) mnogi su važni i utjecajni političari odlazili iz stranke i birali svoj politički put, pa je stranka svejedno nastavila svoj razvoj i ostala stabilna parlamentarna stranka svih 27 godina vlastite povijesti”, ističu iz HNS-a

Naglašavaju da će budućnost HNS-a odrediti rezultati njihovog rada, “kako do sada, tako i ubuduće”.

Trenutno pripremamo konkretne mjere za provedbu depolitizacije i reforme obrazovanja, kao i konačnog sređivanja stanja u katastru i zemljišnim knjigama, jer su to dvije teme koje zanimaju ogromnu većinu hrvatskih građana i utječu na kvalitetu njihovih života, bez obzira na njihove stavove i svjetonazore, a kako smo i najavili, HNS će svoje vrijednosti i projekte unijeti u Vladu RH, poručuju iz HNS-a.

HNS ističe kako trenutno broji više od 40 000 članica i članova stranke, a broj upisa i ispisa se evidentira u Registru članstva Središnjeg ureda HNS-a u Zagrebu na dnevnoj bazi.



U narednom razdoblju iz HNS-a očekuju da će im se priključiti građani koji su se, kako kažu, “zasitili podjela, umorni su od izlazaka na birališta i ponovne agonije koju su Republici Hrvatskoj više puta nepotrebno priuštili Božo Petrov i ekipa”.

Vjeruju, kažu, u vlastitu sposobnost, a dugoročno im je cilj napraviti dobar rezultat koji će birači, željni boljeg i jednostavnijeg života, rastućeg gospodarstva i modernog obrazovanja, znati nagraditi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI