Nastavlja se potraga za mladićem koji je nestao u Visovačkom jezeru

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Još jedna potraga traje na rijeci Uni gdje je nestao 13-godišnji dječak

Dosadašnja potraga za 16-godišnjakom, koji je prije dva dana nestao u visovačkom jezeru, nije dala rezultata. Mladića su tražili ronioci specijalne jedinice policije, pripadnici HGSS-a, vatrogasci i djelatnici Nacionalnog parka Krka. Potraga je prekinuta jučer poslije 18 sati, a nastavlja se jutros.

Podsjetimo, u subotu oko 18 sati četiri maloljetne osobe s područja Skradina, Dubravica i Rupa veslale su Visovačkim jezerom u brodiću od tri metra i pod zasad neutvrđenim okolnostima završile u jezeru nakon što se čamac prevrnuo samo dvadesetak metara od Visovca, otočića na kojem je franjevački samostan. Tri maloljetnika uspjela su se spasiti. Prevezeni su u šibensku bolnicu. Okolnosti nesreće još nisu poznate. 

Još jedna potraga traje na rijeci Uni, na području općine Dvor. Nakon prevrtanja čamca u kojem su bile tri osobe, nestao je 13-godišnji dječak. Dvije starije osobe uspjele su se spasiti. Neslužbeno, riječ je o državljanima BiH. Kako postoji mogućnost da je dječak isplivao na hrvatskoj strani, u potragu je uključen i 21 pripadnik HGSS-a, među kojima su tri ronioca, javlja HRT.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI