NATOČIO GORIVO PA POBJEGAO: Zabio se u zid, umalo pregazio policajca te ponovno nestao

screenshot

Kako javljaju iz PU zadarske, u utorak navečer oko 21 sat u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru, nepoznati vozač je na benzinskoj postaji natočio gorivo, nakon čega se udaljio vozilom marke BMV.

Ubrzo nakon toga oko 21.50 sati u ulici Put Gumlina u Zadru, nepoznata osoba je provalila u skladište obrta, gdje ga je zatekao član obitelji vlasnika,  kojom prilikom se prilikom nepoznata osoba udaljila vozilom s mjesta događaja.

Postupajući po navedenim dojavama, policijski službenici su iza 23 sata u neposrednoj blizini trgovine u ulici Put Gaja u Zadru, uočili parkirano vozilo marke BMW (PŽ).

Policajci su prišli vozilu, izdali zapovijed vozaču da otvori vrata i izađe, nakon čega se vozač oglušio o više izdanih zapovijedi te pokrenuo  vozilo pri čemu je najprije udario u susjedno parkirano vozilo, a potom nastavio vožnju.

Krećući se vozilom, krenuo je prema policijskom službeniku koji je izbjegao udar,  tako da je skočio preko zida, a vozač je udario u zid i nastavio vožnju. Kako se vozač unatoč upozorenjima i dalje nije zaustavljao, policijski službenici su uporabili vatreno oružje, pucajući u pneumatike vozila, međutim vozač je i dalje nastavio vožnju do gradskog predjela Melada, gdje je napustio oštećeno vozilo i udaljio se u nepoznatom smjeru.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI