Nećete vjerovati: Političari poručuju da će odmor provesti – radno

screenshot

Još samo pet radnih dana i zastupnici mogu na dvomjesečni godišnji odmor. No ako ih se pita svi redom provest će ga radno.

Najveća oporbena stranka najprije će morati pospremiti u vlastitim redovima i konačno riješiti pitanje šefa stranke.

“Iduću subotu imamo zakazanu sjednicu Glavnog odbora SDP-a na kojoj će se sigurno morati morati razgovarati o stanju u stranci, to će biti jedna od tema. Mislim da ljeto ne bi trebalo biti previše opterećeno tim unutrašnjim sukobom”, kazao je Davorko Vidović. Uspiju li zakopati ratne sjekire, namjeravaju brusiti političke ideje i s njima bolje upoznati SDP-ovo članstvo.

Ljeto će na terenu provesti i Most.  “Družit ćemo se s građanima i obilaziti Hrvatsku. Od njih ćemo čuti i njihove prijedloge, ali i reći im što je sve Most napravio kao i što želi napraviti”, kazao je Božo Petrov. No jedina aktivost koju za sada znaju nabrojati je druženje sa poljoprivrednicima u njihovu Metkoviću. iako razrađeni plan očito nemaju, uvjeravaju da nije riječ on populizmu, a kao dokaz nude svoje saborsko djelovanje.

Za razliku od zastupnika koji mogu i ne moraju – Vlada izbora nema – ministri i premijer moraju zasukati rukave. Radit će na mirovinskoj i poreznoj reformi, projektu Slavonija i sjednici Vlade u Vinkovcima, čeka ih i obilježavanje Oluje, Alka, ali i konačno otvorenje Čiovskog mosta. Za razliku od zastupnika, ministri i premijer na odmor će tek u kolovozu, oko dva tjedna između Oluje i blagdana Velike Gospe.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI