Nestala je ‘Osoba X’: Napustila posao i za korizmu pješice krenula iz Zagreba za Zadar!

nestali.hr

U trenutku nestanka Martina je na sebi imala crnu jaknu, sivu kapu, bijele tenisice, te žuti ruksak

Zagrebačka policija objavila je potragu za 32-godišnjom Zadrankom Martinom Knežević navodeći kako se sa svoje zagrebačke adrese na Trešnjevci udaljila u nepoznatom pravcu 25. ožujka od kada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka Martina je na sebi imala crnu jaknu, sivu kapu, bijele tenisice, te žuti ruksak, piše Zadarski.hr.

Njezin nestanak prijavili su članovi obitelji 27. ožujka. Martina je inače nekadašnja šefica marketinga Turisthotela u Zadru, a početkom ožujka se za Korizmu odlučila odreći novca i svega materijalnoga te je kao “osoba x” odlučila pješice krenuti iz Zagreba u rodni Zadar uzdajući se samo u pomoć i dobrotu nepoznatih ljudi koje će susresti na putu. Sa sobom je ponijela tek nešto odjeće i mobitel kojim će zabilježiti sve najvažnije trenutke svoje avanture za koju je uvjerena da će promijeniti njezin, ali i živote drugih ljudi.

Ja sam sada osoba X, bez osobne iskaznice, obična nepoznanica, koja naivno vjeruje u dobrotu svojih zemljaka. Onih koji će mi u zamjenu za moj rad, s moje dvi ruke i dvi noge, znanjem i vještinama koje imam, dati samo onoliko koliko mogu. I smiješak je dovoljan. Za kruh ću se snaći”, poručila je uoči svog puta.

 Matina je obećala nakon dolaska u Zadar napraviti najveći besplatni tulum u povijesti toga grada, i to na Forumu.

Svi u jedan glas. Na Forumu. Ništa više od vas ne tražim. Ni lajk, ni virtualno srce. Samo dušu. Onu koja je u vama. Pismom ju oslobodite. I ja ću. Doći ću do tog foruma i pivati ću na sav glas, makar i dalje bila sama (dotad ću naučiti pivati, oću garant). Nezvala se ja martina. Ali neću biti sama. To znam. Zato jer virujem u ljude. Vidila sam ih. Bila bi glupa da ne virujem.”



Njezina obitelj zasad ne želi komentirati cijelu situaciju. O svom pothvatu Martina je napisala i blog

Facebook Comments

Loading...
DIJELI