Nova šefica Povjerenstva: ‘Dalija Orešković je super radila svoj posao’

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

„Ukoliko dođe predmet u kojem mislim da sam u sukobu interesa, ja ću se izuzeti”, kazala je Novaković

Nataša Novaković prvi puta obratila se javnosti nakon što je danas sa 78 glasova u tajnom glasovanju saborskih zastupnika postala nova predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Na početku se zahvalila oni koji su za nju glasovali u Saboru. “O predmetima neću razgovarati jer ih još nisam vidjela”, kazala je Nataša Novaković.

Vjerujem da ću zajedno s timom riješiti izazove i zadaće koje su ispred nas. To nije posao jedne osobe, timski ćemo raditi. Svakako ćemo raditi na dizanju digniteta institucije, a na tome mogu zahvaliti i bivšoj predsjednici, i boljoj regulaciji sukoba interesa”, kazala je Novaković.
“Izbor je bio moj da se javim za ovaj posao, to nema veze s HUP-om. Moj posao je bio tržište rada i društveno odgovorno poslovanje i to nema veze s ovim poslom koji ću sada raditi, a naravno da poznajem veliki broj ljudi. Ukoliko dođe predmet u kojem mislim da sam u sukobu interesa, ja ću se izuzeti”, kazala je Novaković.
“Ja mogu samo svojim radom dokazati kakva ću biti. Ona je super radila svoj posao i nemam s time problema”, kazala je Novaković o Daliji Orešković. Na pitanje je li joj žao što je bila jedini kandidat danas u Saboru, kazala je “ne”, prenosi N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI