OČI U OČI: Aco u emisiju pozvao pravoslavnog branitelja Peđu

screenshot

„Ničega se ne bojim i ništa me ne brine. Znam da nisam anđeo i da sam zasigurno u životu imao krivih poteza", rekao je Mišić.

Predrag Mišić – Peđa, vukovarski branitelj i bivši zatočenik srpskih logora, 19. studenoga sjest će u vrući stolac Aleksandra Stankovića koji će ga ugostiti u svojoj emisiji Nedjeljom u 2.

Mišić je hrvatski branitelj pravoslavne vjeroispovijesti koji je javnosti postao poznat i putem našeg portala, no ovo gostovanje je zasigurno prilika da se s njegovim zanimljivim promišljanjem i djelovanjem upozna šira hrvatska populacija.

Peđa Mišić više je nego zadovoljan zbog poziva:

Već dugo priželjkujem ovaj nastup i moram priznati da mi je pravo zadovoljstvo što ću imati priliku u tako gledanoj emisiji reći sve ono što mi je na duši. Ovo neće biti moj prvi televizijski nastup, ali će svakako biti najgledaniji, jer emisiju „Nedjeljom u 2” malo tko propušta, neovisno o tome sviđa mu li se ili ne”, kazao je za naš portal Predrag Mišić.

On je dodao i kako je ekipa HTV-a u Vukovaru snimala uvodnu reportažu, a na pitanje brine li se kako su novinari bili u potrazi za detaljima koji bi mu mogli biti neugodni, Peđa odgovara ovako:



Ničega se ne bojim i ništa me ne brine. Znam da nisam anđeo i da sam zasigurno u životu imao krivih poteza. No, ja svoje pogreške nikada nisam skrivao. Nekako niti ne očekujem „napade” od strane voditelja jer gostujem dan nakon obljetnice pada Vukovara pa mislim da će fokus biti na tome. Moja je želja, svakako, Vukovar prikazati u najboljem mogućem svijetlu”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI