Odvjetnik kaže da zna zašto je ubijen David Dragičević, njegove navode oštro osudio mladićev otac

screenshot

Davor nije štedio riječi, pa je Tomiću poručio da je "UDBA-ško đubre", koje je ponovo u akciji, "opet po zadatku koji su mu povjerili Burle (pogrdni nadimak za Milorada Dodika, op.pr.) i Zlukač (nadimak ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača).

U emisiji “Izazovi” BN televizije odvjetnik Duško Tomić koji je bio u odvjetničkom timu obitelji Dragičević kaže kako je otkrio razloge zbog kojih je, kako on tvrdi, ubijen David Dragičević. Tomić je rekao da je došao do pouzdane informacije da je motiv tog ubojstva “hakerski ulazak u jedan račun gdje je ogroman novac”, prenosi Dnevni avaz.

“Od Davora (otac Davida Dragičevića op.a.) u prisustvu mog istražitelja sam tražio da mi kaže je li to točno. Imam saznanja da je pokojni David, kao veliki stručnjak, ušao u sustav i otkrio veliki novac, da je promijenio šifru i da tada, kada su ga stisnuli, nije znao reći koja je to nova šifra ili nije htio i da je uslijed toga izgubio život. Ili su ga ubili pa bacili, ili su ga jurili pa ubili, ili je on skočio… To više nije bitno, momak je mrtav”, rekao je Tomić.

Naveo je kako mu je tada Davor rekao “da je on znao i da je tu šifru zaštitio s pet sistema”.

“Tada sam rekao da o tome moramo obavijestiti i javnost i da idemo do tih laptopa i da se utvrdi čiji je taj novac – čiji je novac, taj ga je i ubio! Ja sam to i naglasio na jednoj konferenciji. Nakon toga Davor me pozvao i rekao: ‘Zaboravi više ovu priču, ti si moj advokat'”, rekao je Tomić, navodeći da je Davoru objasnio da je on advokat istine i da je tada došlo da raskola, odnosno razlaza.

Oglasio se i Davor Dragičević



Nedugo nakon što su objavljene tvrdnje advokata Tomića, na grupi Pravda za Davida oglasio se otac ubijenog banjalučkog mladića – Davor Dragičević, koji se trenutno nalazi u Austriji. Iz BiH je pobjegao nakon progona banjalučke policije i MUP-a RS, uz objašnjenje da strahuje da će ga “ubiti, baš kao što su ubili i njegovog Đakca (Davidov nadimak, op.pr.).

Davor nije štedio riječi, pa je Tomiću poručio da je “UDBA-ško đubre”, koje je ponovo u akciji, “opet po zadatku koji su mu povjerili Burle (pogrdni nadimak za Milorada Dodika, op.pr.) i Zlukač (nadimak ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača).

Dragičević je otkrio i da je podnio disciplinsku prijavu protiv Tomića, ali i protiv Ante Nobila: “Zbog konstantnog iznošenja laži i neistina i iznošenja lažnih dokaza također je podnesena prijava i Hrvatskoj advokatskoj komori protiv još jednog UDBA-ša Ante Nobila.”

“Koga su oni branili, neprijatelj mu nije trebao. Jedini advokat porodice Dragičević je Ifet Feraget”, napisao je Davor.

Podsjetimo, David Dragičević je nestao 18. ožujka 2018., a njegovo beživotno tijelo pronađeno je šest dana poslije na ušću rječice Crkvena u Vrbas. Njegovi posmrtni ostaci su na zahtjev obitelji 12. ožujka ove godine ekshumirani i izmješteni u Austriju, gdje su tri dana poslije ponovo sahranjeni.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI