Opuštena M. Dalić u Saboru protivnicima pokazala majicu. Ali ne bilo kakvu…

screenshot

Potpredsjednica Vlade došla je vrlo opuštena na saborsku sjednicu na kojoj se raspravlja o njezinu opozivu, jer zna da oporba nema dovoljno glasova za njezinu smjenu

Iako se raspravljalo o njezinom opozivu pa ju je od oporbenjačkih strelica branio premijer Andrej Plenković, potpredsjednica Vlade i ministrica Martina Dalić nije odavala da je imalo zabrinuta. U nastupima uvijek ozbiljna, pa i dosta stroga, no u četvrtak u Saboru u prilično opuštenom izdanju, piše dnevnik.hr.

Kako bi dokazala da je u Agrokoru napravila dobar posao, u sabornicu je čak ponijela i majicu, onu koju je dobila od sindikata Belja.
“Povodom činjenice da je postignut načelan sporazum među vjerovnicima, u srijedu poslijepodne održan je i sastanak sa sindikalnim povjerenicima u Agrokoru kako bi im se predstavio nacrt načelnog sporazuma. Tim povodom sam od predstavnika Nezavisnog sindikata hrane i pića Belje dobila ovu majicu kao znak pažnje i pozornosti radnika Belja za očuvanje radnih mjesta u sustavu Agrokor. Ja im zahvaljujem i to je najveća zahvala za sve poteškoće u zadnjih godinu dana”, rekla je Dalić i ponosno se vratila u klupu.

Kameri nije promaklo niti njezino opušteno sjedenje s nogama u zraku poput kakve djevojčice.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI