Ostavili dijete dva sata u autu na 40 stupnjeva

free great picture

U četvrtak je pronađeno dijete bez svijesti u vozilu kod Rovinja. Dijete je provelo u autu na 40 stupnjeva više od dva sata. Hitno su ga prevezli u riječku bolnici. U teškom je stanju

Molim vas dođite brzo, djetetu mi je došlo slabo, tim je riječima otac 4-godišnjeg djeteta u četvrtak oko 14.30 sati pozvao rovinjsku Hitnu pomoć.

Dolaskom pred kuću obitelji djelatnici Hitne pomoći zatekli su dječaka u teškom stanju s visokom temperaturom. Naknadno je utvrđeno da je dijete provelo u automobilu više od dva sata na temperaturi većoj od 40 stupnjeva. Odmah su ga prevezli u pulsku bolnicu, a potom i u Rijeku zbog težine ozljeda, potvrdila nam je istarska policija koja je o svemu obaviještena oko 15 sati.

24 sata je dobio informaciju iz bolnice u Rijeci da se dijete nalazi na jediniciintenzivnog liječenja i da je u dosta teškom stanju. Još uvijek nije poznato kako je i zašto je dijete provelo dva sata u kipućem automobilu po najvećem suncu. Policija nije htjela otkrivati detalje slučaja jer još uvijek utvrđuju sve okolnosti. Samo su rekli kako se radi o hrvatskim državljanima.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI