Otac ubijenog Davida, Davor Dragičević odaslao zanimljivu poruku

screenshot

Onima koji su, kako kaže, upetljani u ubojstvo njegovog sina, poručio je da neće proći dobro.

Ćlanovima grupe Pravda za Davida javio se otac ubijenog 21-godišnjaka, Davor Dragičević te poručio da je živ i zdrav, ali da je morao otići. Poslao je poruku i Murizu Memiću, ocu ubijenog Dženana Memića, poručivši da zna da mu je teško, ali da će biti istrajni i da idu do kraja u potrazi za istinom i pravdom, piše Klix.

“Pozdravljam sve članove grupe Pravda za Davida koji i dalje stoje u Banjoj Luci za mene, majku Suzanu i moje dijete. Živ sam, zdrav sam, napustio sam svoj grad i državu. Morao sam”, kazao je Dragičević i zahvalio onima koji su mu pomogli da napusti, kako je rekao, zločinački teritorij i bude na za sada sigurnom mjestu.

Onima koji su, kako kaže, upetljani u ubojstvo njegovog sina, poručio je da neće proći dobro.

“Da me strpaju u zatvor i da nikada ne izađem, da mi se tamo dogodi kao mom djetetu, ja to neću dozvoliti. Brat Muriz i ja smo istrajni. Dok je ovakva vlast ja ne vjerujem državi, ja pravdu u toj državi nikad dobiti neću. Treba mi pravda za dijete. Grob mog djeteta neće ostati tu, majka Suzana je već rezervirala grobno mjesto. Moje dijete mora naći spokoj”, rekao je.

Istaknuo je kako nema više pravde te da ništa nije postigao niti dobio, ali se nada da nijedno dijete neće stradati kao David.



Pozvao je sve da podrže obitelj Memić u borbi za pravdu i pridruže se prosvjedima koji su zakazani za 16. veljače u Sarajevu. Na kraju je poručio da će se uskoro vidjeti i da će zajedno u ovoj borbi ići do kraja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI