OTAC UBOJICE: ‘Kristina se znala sama istući… Bila je to dječja ljubav’

Ročište se nakon svjedočenja majke Davida Komšića nastavilo u 12 sati svjedočenjem Ive Komšića, njegova oca:

“Kristina ga je bez razloga prijavljivala policiji. Sama se znala istući. Prijavljivala ga je kad nije htio biti s njom. Policija je trebala imati jednu patrolu samo za Kristinu. Ona je hodala s ovim i onim… Tad su počeli ti problemi”, kazao je Ivo Komšić te dodao.

“Bila je to dječja ljubav. Ono kad ju je on udario u nos, ona je njega prije toga prva ošamarila”, izjavio je otac ubojice.

„Kad ga je god prijavila Kristina, povukla je svoj iskaz. Sama se ozljeđivala, ja ne vjerujem da je moj sin ozljeđivao Kristinu. Suosjećam s njenom obitelji. Moja ruka će uvijek biti pružena. Moj sin nije monstrum, on nije mogao to uraditi, to znam jer sam ga ja odgojila”, riječi su kojima je Olivera Komšić proparala sudnicu.

Majka Davida Komšića kojem se sudi za brutalno ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan, jutros je dala iskaz koji je mnoge prenerazio.



Ona je, naime, priznala kako se njezin sin zbog psihičkih problema liječio u Bosni, a na pitanje zašto do sada o tome nije pričala, kazala je kako su „oni iz tradicionalne obitelji gdje se ovakva oboljenja skrivaju”.

“U sumrak je imao strahove. Imao je priviđenja. Vidio je dvije slike, jedna mu se mutila. To mu je stvaralo nervozu, nije mogao biti koncentriran. Brzo je odlutao”, opisala je sinove tegobe.

Osim toga, pokušala je dočarati vezu između Davida i pokojne Kristine:

“Pravili su scene jedno drugome. Ja sam mislila da je to dječje. Ja kao majka Davida Komšića mogu reći da sam ja odgojila Davida kako sam mogla. Moj sin nije monstrum, on nije planirao ubojstvo”.

Suđenje je u tijeku…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI