Otkriven uzrok nesreće kod Vodica u kojoj su poginule dvije osobe

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ovo je šesta prometna nesreća na toj cesti u mjesec dana, otkako je puštena u promet

U sudaru dvaju vozila koji se dogodio nešto prije 12 sati u petak na vodičkoj obilaznici poginule su dvije osobe, a liječnici se bore za život jedne osobe.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, na mjestu nesreće na licu mjesta poginuli su otac i sin, vozač i suvozač u osobnom automobilu Nissan Almera. Vozač kombi vozila zadobio je prijelom lijeve natkoljenice, zbrinut je na Odjelu Kirurgije šibenske bolnice i nije životno ugrožen.

Promet vodičkom obilaznicom je zatvoren i vozi se starom trasom Jadranske magistrale.

Prema za sada dostupnim informacijama osobni se automobil kretao u pravcu istok-zapad te je na ravnom dijelu ceste, iz za sada neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u kombi vozilo, izvijestili su iz šibenske policije.
Na teren je poslana ekipa hite pomoći te vatrogasci. Na mjesto događaja upućen je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika koji rukovodi očevidom.
Obustavljen je promet za sva vozila na dijelu na kojem je došlo do ove teške prometne nesreće, promet se preusmjerava na staru trasu Jadranske magistrale.

Prema prvim informacijama, u prometnoj nesreći sudarili su se osobni automobil i kombi. Nesreća se dogodila nešto prije podneva, a u policiji se doznaje da su dojavu dobili od ekipe Hitne pomoći tri minute nakon podneva.



Prema prvoj informaciji iz policije, tri su osobe bile prevezene u šibensku Opću bolnicu, a nakon toga policija je potvrdila dvije su dvije osobe poginule te da se liječnici bore za život jedne teško ozlijeđene osobe.

Očevid na mjestu nesreće vodi zamjenik županijskoga državnog odvjetnika.

Na vodičkoj obilaznici prekinut je promet između Vodica i Šibenika, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI