OTPISANA SE VRAĆA U IGRU: Josipa Rimac u utrci za gradonačelnicu Knina

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

''Samo kontinuitet vodi ka prosperitetu. Samo konzistentnost vodi ka rezultatu. Dragi prijatelji, bila sam, jesam, bit ću vaš glas za bolji Knin, za ljepši Knin, za Knin pun života, za grad za koji živim od svoje mladosti. Zato ŽIVIMO KNIN", napisala je Rimac.

Za  čelno mjesto u gradu kandidirat će se bivša gradonačelnica Josipa Rimac. Tako je odlučio gradski odbor HDZ-a u Kninu. Naime, u eri Tomislava Karamarka ova HDZ-ovka je jako dobro kotirala, a sada se planira vratiti na hrvatsku političku scenu.

Rimac je to potvrdila na svojem Facebook profilu, a njezinu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Dragi prijatelji i prijateljice,
Velika je čast dobiti povjerenje ljudi koji vode Hrvatsku demokratsku zajednicu našeg grada da budem kandidatkinja za gradonačelnicu.

Odluka je to koja me obvezuje. Obvezuje me da svu svoju energiju, znanja i vještine zajedno s vama uložim u prosperitet našeg grada. Nikada se nisam bojala izazova bilo da je riječ o izborima 2005. godine, bilo ovima 2017. godina. Nisam se bojala niti kritika, konstruktivne kritike bile su mi i bit će mi korektiv u donošenju odluka.

Samo kontinuitet vodi ka prosperitetu. Samo konzistentnost vodi ka rezultatu. Dragi prijatelji, bila sam, jesam, bit ću vaš glas za bolji Knin, za ljepši Knin, za Knin pun života, za grad za koji živim od svoje mladosti. Zato ŽIVIMO KNIN”, napisala je Rimac.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI