Ovaj čovjek je premijera Plenkovića nazvao ‘g*** od čovjeka’ i objasnio zašto:

0
364
screenshot

Jakić je pak ustvrdio da ga premijer ponižava tako već 20 godina, a da je loše ako je njegovo poniženje to da ne može reći što žel

Ivan Pernar je na svom Facebook profilu objavio razgovor s gospodinom koji je premijeru Plenkoviću na dan paljenja prve svijeće adventa rekao da je ‘govno od čovjeka’.

Cijelo vrijeme razgovora Pernar je imputirao gospodinu da je to sve na neki način maslo premijera Plenkovića, HDZ-a…, uz to je pitao gospodina zašto je glasao za HDZ i za koga bi sada glasao. Kroz cijeli razgovor dalo se naslutiti kako je Ivan Pernar zapravo radio video kako bi dodatno diskreditirao premijera i HDZ, a sve kroz priču o ovom čovjeku.

Loading...

Riječ je o Augustinu Jakiru, koju se u trenutku paljenja svijeća našao u kako kaže ‘sviti’ kojoj je prišao premijer Plenković, zajedno s Gordanom Jandrokovićem i Milanom Bandićem, te je tom prilikom pozdravljao prisutne i rukovao se sa svima. Kada je došao do gospodina Jakira i pružio mu ruku, Jakir mu je, kako tvrdi spontano i bez namjere rekao: ‘Evo govno od čovjeka!’, nakon čega se premijer, po Jakićevim riječima, okrenuo i otišao, prije toga ga upitavši zašto mu je to rekao.

Kako kaže Jakić, glasao je za HDZ, a premijer Plenković mu se činio kao dobar izbor za premijera. No, smatra kako je njegova politika dovela do iseljavanja, posebno mladih ljudi iz Hrvatske, na što se, prema njegovim navodima, premijer ne obazire. Tu je opet sa vlastitim upadicama na račun premijera uletio Pernar, cijelo vrijeme ismijavajući i premijera i HDZ, na svoj poznati način. Čak se u jednom trenu pobunio i na vlastitu kaznu koju je dobio, a zbog čega morati platiti 50 000 kn.

Jakić je pak ustvrdio da ga premijer ponižava tako već 20 godina, a da je loše ako je njegovo poniženje to da ne može reći što želi.

Gospodin Jakić je opisao kako je pola sata nakon incidenta priveden na Zrinjevcu od strane 6 policajaca, koji su ga pretresli, te ga u policijskoj postaji podvrgnuli alkotestu, nakon čega su ustvrdili kako nije konzumirao alkohol.

Iako je Jakić prvotno tvrdio kako su policajci bili kulturni i radili svoj posao, kasnije je rekao kako su mu na neki način zaprijetili da o cijeloj situaciji privođenja ne priča.

Nakon toga Plenkovića je usporedio s Kim Yong Unom.

Gospodin je bez osobne iskaznice, ostao u policiji oko sat i pol, no ne navodi točno što se dogodilo i je li za što bio u konačnici i prijavljen, ali je ustvrdio kako kada ‘kod njega u Dalmaciji za nekako kažu da je govno od čovjeka da to znači da taj čovjek nema vrijednost.’

Sve ovo čini se jako je zabavilo i gospodina Pernara, ali i gospodina Jakića.