Pernar pozvao premijera Plenkovića da podnese ostavku

screenshot

"Hrvatski narode ustani!", poručuje

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar komentirao je loše rezultate HDZ-a i najavio kako će se protiv njih i Andreja Plenkovića boriti svim silama.

Na sjednici Sabora govoreći u ime Kluba zastupnika Živog zida,Pernar je vrlo oštro govorio o neuspjesima vladajućih i pozvao premijera Plenkovića na ostavku.

Uz snimku svog govora na Facebooku je Pernar napisao:

/POZIVAM PREMIJERA DA PODNESE OSTAVKU/

Ja mogu tvrditi da ja osobno i moj kolega i predsjednik Ivan Vilibor Sinčić i moj drugi kolega Branimir Bunjac nikada nećemo biti suradnici marionetske vlasti. Uvijek ćemo govoriti istinu i borit ćemo se protiv zavjere usmjerene protiv naše zemlje i subverzije čiji je cilj gubitak našeg nacionalnog identiteta, ponosa naših građana i njihovog dostojanstva.



Pozivam premijera ako ima imalo savjesti i morala da podnese ostavku, ali ne na čelo HDZ-a, moja je želja da on nastavi voditi HDZ u propast. Moja je želja da podnese ostavku na mjesto premijera i raspiše nove izbore, jer je on izgubio svaki politički kredibilitet. Partneri koji ga podržavaju u Saboru, poput Milanke Opačić, Tomislava Sauche i tzv. žetončići u džepu Milana Bandića, kao i sam Milan Bandić koji je dobio manje glasova od Milorada Pupovca više nemaju nikakvu političku težinu.

Narod je na izborima odbacio političku trgovinu najgoreg tipa. Međutim, svjestan sam toga da premijer Plenković nema savjesti i morala i da to neće učiniti, jer kada bi imao imalo savjesti priznao bi da ova većina koja sjedi u saboru nije ona većina koja je izabrana od naroda i da njega podupiru oni ljudi koji su bili izabrani da bi se borili protiv HDZ-a. Oni su sada prešli na njegovu stranu, oni će tvrditi, poput gospode iz HNS-a i njihovog Vrdoljaka kako je to sve zbog viših interesa i radi budućnosti itd, međutim ja vjerujem da u te teze ne vjeruju niti oni sami.

Hrvatski narode ustani!”, navodi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI