Pernar upozorio na štetnost cjepiva: Vi se zapitajte, kako mali ubod iglom može napraviti tako veliki ožiljak?

Jurica Galoic/PIXSELL

'Kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga djeca razviju autizam nakon cijepljenja?", zapitao se Pernar.

Najglasniji saborski zastupnik Ivan Pernar poznat je po svojim čestim objavama na društvenim  mrežama , a u jednoj od posljednjih pokušao je ukazati na štetnost cjepiva.

“Jedno pitanje, a vi se zapitajte, kada su nas cijepili kao djecu na nadlaktici nam je ostao veliki ožiljak, zašto?

Kako je mali ubod iglom mogao to stvoriti? Odgovor je nikako, u cjepivo su stavili nešto da nas trajno obilježi, žigoše ko stoku.

Dakle, kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga djeca razviju autizam nakon cijepljenja?”, zapitao se  Pernar.

Iako ga mnogi osuđuju zbog teorija zavjera, Pernarova je objava imala 70 dijeljenja i razvila je žustru raspravu.



“Ostavi se teorija zavjere i drži se onoga sta ti relativno ide. Ako se već diras tema u koje se ne kuzis, malo se educiraj prije. Znam da radiš na popularnosti na shemu da si bez dlake na jeziku, al kad pocmes baljezgati u cudnom smjeru, onda i ono sta si pametno reka, pada u vodu”, jedna je od poruka nakon pernarove objave.

Ipak ,mnogo je i onih koji se sa saborksim zastupnikom i slažu.

Što vas više pratim to mi više svijest budite i tjerate na razmišljanje. Svaka čast”, napisao je jedan Pernarov pratitelj.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI