Pero Kovačević: ‘Božo Petrov i Peđa Grbin u ništa!’

Patrik Macek/PIXSELL

"Posebno me čudi i neugodno iznenađuju Peđa Grbin i Podolnjak da politiku stavljaju ispred struke, što dovoljno govori o njima", smatra Kovačević

“Izjava Bože Petrova i Peđe Grbina o tome kako ne postoji parlamentarna većina je čista politička izjava.
Danas se na glasovanju nije glasalo o povjerenju Vladi, glasalo se o izglasavanju nepovjerenja ministru Mariću”, komentirao je na svojem Facebook profilu Pero Kovačević.

“Je li parlamentarna većina ili ne odlučuje se u posebnom postupku i to u glasanju o povjerenju Vladi, o proračunu i drugim slučajevima koji su predviđeni Ustavom, Zakonom i Poslovnikom. Pozivam sve aktere da se drže strogo Ustava, Zakona i da stvari rješavaju u demokratskoj proceduri. Izjave Petrova, Grbina i drugih zastupnika nezadovoljnih današnjim glasanjem o opozivu ministra Marića nemaju ustavno-pravnu vrijednost. Posebno me čudi i neugodno iznenađuju Peđa Grbin i Podolnjak da politiku stavljaju ispred struke, što dovoljno govori o njima.
Prema tome, ako hoće utvrditi postoji li ili ne saborska većina neka pokrenu postupak iskazivanja nepovjerenja Vladi”, zaključuje Pero Kovačević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI