PETROV VIDI PRESEDAN: ‘Ako je Ramljak sve znao prije, kako to nije znao i Marić?’

Ivo Cagalj/PIXSELL

"Žalosno je da je DORH i prije tražio sredstva, ali se ona nisu opravdavala. Ovo je presedan", dodao je Petrov

Predsjednik Mosta i bivši predsjednik Hrvatskoga sabora, Božo Petrov, kandidat za Splitsko-dalmatinskog župana Miro Bulj, kandidati za zamjenike župana Ivan Kovačić i Mate Rebić te Mostov kandidat za splitskog gradonačelnika Ante Čikotić prisustvovali su otvorenju gospodarske zone “Ravča”.

Čelnik Mosta osvrnuo se i na situaciju u Agrokoru nakon što je povjerenik Ante Ramljak izjavio da je znao za probleme u Agrokoru još prije godinu dana.

>>> PLENKOVIĆ POLUDIO NA PITANJE O DORH-u: Obrambeno odgovarao nizanjem protupitanja!

“Zanima me što će reći Plenković. Ramljak je kazao da je on kao stručnjak znao da je ozbiljna situacija u Agrokoru već godinu dana. Kako to da to nije znao Marić. Hoće li Plenković danas reći “oprostite, pogriješio sam”. Hoće li reći “ispričavam se što lažem javnosti da imam većinu. Hoće li reći “možemo na izbore”. Očekujem da on to kaže”, rekao Petrov.

Osvrnuo se i na davanje 5 milijuna kuna DORH-u za istragu oko Agrokora.



“Ako ćemo već glumiti nezavisne istrage, predlažem neka oni istraže postoji li veza između Gregurića, Valentića, Plenkovića i Todorića. Kad su već dobili te novce, neka istraže. Oni su mentori Plenkovića. Žalosno je da je DORH i prije tražio sredstva, ali se ona nisu opravdavala. Ovo je presedan”, dodao je Petrov.

Izjavio je i da je Tihomir Orešković cijelo vrijeme stajao uz Most te je iz kolegijalnosti dao podršku njihovom Tomislavu Paneniću u izborima za vukovarsko-srijemskog župana na lokalnim izborima, javlja Dnevnik.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI