Plenković bahatiji no ikad. Evo kako je odgovorio Esih na pitanje o Pupovcu i Stanimiroviću

Premijer je bio i meta pitanja Brune Esih, koja je na početku sve pozdravila, a Lovru Kuščevića s ‘Hvaljen Isus i Marija.’

‘Po vašem naputku od ugroze referenduma Kuščević pokušava zaštiti vašeg partnera Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića. Koliko nas dugo mislite držati taocima vaše romanse sa SDSS-om i kada mislite prebrojati potpise za referendum’, upitala je.

‘Čestitam vam. Trebalo je dvije godine da postavite prvo zastupničko pitanje. Od vaša tri skromna i gotovo lijena nastupa, sada ste prvi put postavili pitanje premijeru’, odgovorio je Plenković Esih. ‘I dobro je da građani znaju kad će vas birati da nećete napraviti ništa’, dodao je.

‘Dobili ste mandat na listi HDZ-a. I to mojom greškom. Ja vas tada nisam znao, a da sam vas znao ne bi bili na listi’, poručio je Plenković.

‘Ne zanima me što mislite o mom radu i mojoj stranci. Mislim da ćete uskoro Boga moliti da nas nema, a ne kao Jandroković koji nam je zabranio dolazak na Vinkovačke jeseni da vi u miru možete plesati šokačko kolo. Budite muško, a ja ću biti žensko’, odgovorila je Esih.



‘Niste za valjanje u blatu, otvorite si padobran’, poručila je premijeru Plenkoviću.

‘Govorite ono što i Hasanbegović. To je nesitina da sam išta zabranio. To je gnjusna laž. Sramite se’, dobacio je pak na prozivke Esih Jandroković.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI