Plenkovićevog PR-ovca Macana novinari zatekli pitanjima na društvenoj mreži!

Borna Filic/PIXSELL

Macan je u principu nezaposlen objasnio je.

Nitko nije sretnije dočekao ukidanje zabrane zapošljavanja stručnjaka za odnose s javnošću do samih PR-ovca, nakon čega je vrlo brzo Vlada Republike Hrvatske objavila kako će njezin posebni savjetnik za političku komunikaciju biti poznati stručnjak za političku komunikaciju Krešimir Macan.

Svoj prvi dan na poslu proslavio je sam Macan objavama na društvenim mrežama, koje su izazvale pregršt komentara kolega koji su se zapitali o potrebi njegova posla.



Prvu salvu komentara zazvalo je krivi tag novog poslodavca. Umjesto da je stavio @VladaRH, Macan je stavio @Vlada Republike Hrvatske zbog čega je dobio komentar poznate HRT-ove novinarke Maje Sever kako je to krivo napisao.

Međutim, u raspravu se priključio novinar N1 Hrvoje Krešić kojeg je zanimalo zašto je Macan dobio ured s obzirom da je rečeno kako će Macan obavljati posao po potrebi.

 

Krešimir Macan je osnivač i vlasnik poznate PR agencije Mangjure koju je napustio zbog povremenog posla pri Vladi, a on je sudjelovao u političkim kampanjama Željka Keruma i Ivice Račana.

Sve će to Macan pozlatiti!

SAMOPROZVANI PR STRUČNJAK KREŠIMIR MACAN ZA HDZ BI MOGAO BITI KOBAN: Andrej Plenković u rukama deklariranog mrzitelja HDZ-a!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI