Potres u redovima Željke Markić: Nakon konflikta napustio je bitan partner

screenshot

Zvonimr Troskot, mladi obraćenik i frontmen inicijative “Narod odlučuje” koja je pokušala pokrenuti referendum o izmjenama izbornog sustava, već dugo nije viđen u javnosti.

U pozadini nestanka 34-godišnjeg diplomiranog ekonomista, koji pojavom podsjeća na mladog Božu Petrova, raskol je unutar inicijative “Narod odlučuje”, čiji je spiritus movens Željka Markić, piše Večernji list koji je u posjedu Troskotovog izvješća.

Troskot je naveo: “Povlačim se iz privatnih razloga, no valja naglasiti da su bile nepremostive prepreke i nesuglasice u samoj inicijativi. Konkretno mislim na samoinicijativne javne nastupe nekih osoba iz osnivačkog odbora inicijative ‘Narod odlučuje’.”

Upućeni tumače da je glavni problem bio u sukobu sa Željkom Markić koja se trebala povući i promociju referenduma propustiti mladoj ekipi, odnosno Troskotu koji se pak, prenose sugovornici, osjetio izigranim i cijelu je priču vrlo stresno podnio. Troskot se nakon raskida sa Ž. Markić i odlaska iz inicijative navodno bio povukao u osamu samostana na duhovne vježbe kako bi se rehabilitirao i pronašao duhovni mir nakon iscrpljujućeg perioda, piše Večernji list.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI