Predsjednica danas seli Ured u Karlovac

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od 26. do 28. ožujka premjestit će svoj Ured u Karlovačku županiju što je četrnaesto premještanje Ureda predsjednice Republike izvan Zagreba, piše N1.

Program posjeta Karlovačkoj županiji predsjednica Grabar-Kitarović počet će u 9,30 sati ispred zgrade Županije, gdje će zajedno sa županom Damirom Jelićem i gradonačelnikom Grada Karlovca Damirom Mandićem nazočiti podizanju predsjedničke zastave.

Nakon obraćanja nazočnima, hrvatska predsjednica će u Privremenom uredu u zgradi Karlovačke županije početi s održavanjem radnih sastanaka s predstavnicima Županije, saborskim zastupnicima, gradonačelnicima i načelnicima; predstavnicima srpske, bošnjačke, slovenske i albanske nacionalne manjine; udrugama hrvatskih branitelja i predstavnicima Veleučilišta Karlovac, s ministrom vanjskih poslova Alžirske Narodne Demokratske Republike Abdelkderom Messahelom, te s udrugama i pojedincima s područja Karlovačke županije. U 16,15 sati, predsjednica Republike Grabar -Kitarović posjetit će tvrtku HS Produkt d.o.o. i obići proizvodne pogone.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI