Predsjednica najavila: ‘Kandidaturu za novi mandat ću objaviti jednog lijepog sunčanog dana’

Screenshot

Što se tiče kandidature na predstojećim izborima, predsjednica kaže: "Sve u svoje vrijeme, ne bojim se nikoga."

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga čestitala je vojsci njihov dan u povodu 29. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH te se prisjetila prvog postrojavanja u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu.

“Došla sam tamo kao studentica, Jakov i ja, nismo imali karte, Šeks nam je, možda on to i ne zna, uvalio dvije karte i omogućio da budemo tamo”, ispričala je predsjednica. 

Na pitanje je li zadovoljna stanjem u vojsci, predsjednica kaže kako je i zadovoljna i nije.

“Općim stanjem jesam. Zadovoljna sam stanjem morala, etike, njihovim ponašanjem u međunarodnim misijama. Rijetko smo imali incident koji uključuje hrvatske vojnike. Nisam zadovoljna njihovim životnim standardom. Nove vojarne izgledaju odlično, ali ima još vojarni koje treba preurediti i omogućiti bolje životne uvjete”, rekla je predsjednica.

Što se tiče kandidature na predstojećim izborima, predsjednica kaže: “Sve u svoje vrijeme, ne bojim se nikoga.”



“Već sam vam rekla da sam više puta razgovarala i s HDZ-om, i s obitelji i prijateljima”, kaže predsjednica, a kandidaturu će, kaže, objaviti “jednog lijepog sunčanog dana”.

Predsjednica smatra i da HDZ nije doživio poraz na europskim izborima, ali kaže da nije stigla detaljno proučiti rezultate, piše N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI