Prijetio smrću Petri Sanader i obitelji: ‘Pratim ti kretanje već duže vrijeme i uskoro ideš svome kraju’

Instagram

Policija je privela 36-godišnjaka iz Crikvenice zbog prijetnji kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera. Novi list javlja kako je Vedran L.  u dva navrata prijetio Sanaderu i članovima njegove obitelji, uglavnom putem Instagrama njegove kćeri Petre.

Bivši hrvatski premijer slučaj je prijavio policiji u Crikvenici nakon što je osumnjičeni sa svog Instagram profila Petri poslao dvije objave s fotografijama i porukama zastrašujućeg sadržaja.

“Pozdravi se sa sestrom i materom. Podavit ću vas ko piliće. Cilu familiju ću ti pobit. Cilo selo zapalit”, napisao je u prvoj poruci i dodao da ju policija ne može zaštititi od njega:

“Još jedna stvar, da ne misliš da te od mene mogu zaštititi glupi hrvatski milicajci. Pratim ti kretanje već duže vrijeme i uskoro ideš svome kraju. I na tvoju ću kuću baciti šest bombi, ubit ću ti i majku i oca lopova. Ja sam čovjek od riječi i iznad zakona”.

Osumnjičenik je za drugu objavu rekao kako nije njegova, već se radi o zloupotrebi njegovog profila.



Tužiteljstvo je zatražilo istražni pritvor, no sudac je odredio mjeru opreza te zabranu komuniciranja s Petrom Sanader preko Instagrama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI