Puhovski komentirao Grabar-Kitarović i njen “nepojmljiv potez”

screenshot

Politički analitičar Žarko Puhovski prokomentirao je gostujući na RTL-u posljednje rezultate anketa prema kojima Miroslav Škoro i Zoran Milanović smanjuju zaostatak za aktualnom šeficom države Kolindom Grabar-Kitarović.

”Kampanja je preduga, a predsjednica ima taj problem da se prekasno uključila u kampanju pa ispada da je stalno u reakciji. Počela je gubiti živce. Njeno ponašanje od prije nekoliko dana na granici sa Bosnom i Hercegovinom bilo je nepojmljivo. Ona je pred kamerama policajcima tumačila kako se mogu izvrdati prigovori da su migranti puni masnica. Ili, dopustila si je da napadne Pučku pravobraniteljicu”, kazao je Puhovski dotičući se predsjedničina intervjua u kojem je otpjevala svoju omiljenu katoličku pjesmu. ”Ako se mene pita, bolje da pjeva”, rekao je dodajući da predsjednici nedostaje formata, jer da ih ima otišla bi na Škorin koncert i time mu pokazala da je ona predsjednica, a on pjevač,

”Ona se boji Škore. Boji se Milanovića s kojim ima povijest raznih sukoba i ponaša se kao uplašena osoba. Nek’ govori da nije u kampanji, upravo se na granici ponašala kao osoba u kampanji, a ne kao predsjednica. To neće biti dobro”, smatra Puhovski te napominje kako Grabar-Kitarović još nije donijela odluku o tome želi li potporu HDZ-a ili ne.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI