Puljak poziva na izbore: “Izađite na izbore i birajte istinu”

Foto: Facebook

Povodom kampanje za EU izbore u subotu su kandidati liste Pametno i Unija Kvarnera bili u obilasku Zagreba i družili se s građanima.

Nositelj liste Ivica Puljak i kandidat s liste Franko Baković odgovarali su na pitanja, slušali prijedloge i ideje građana kako najbolje predstaviti Hrvatsku u Europi te kako zaokrenuti Hrvatsku u budućnosti.

Priopćenje stranke Pametno prenosimo u cijelosti:

“Vodeće stranke, poput HDZ-a, vode se populističkim lažima te izbjegavaju svoju odgovornost za loše stanje u državi. Stranka Pametno je uvijek spremna reći istinu te se konkretnim mjerama boriti protiv populizma za dugoročnu dobrobit građana“ izjavio je nositelj liste Ivica Puljak te je dodao kako je Europa izvanredno mjesto za život i Hrvatska u njoj ima svoje mjesto.

Puljak je dodao:



“Sustav je propterećen, a po zadnjim istraživanjima imamo najneučinkovitiju javnu upravu. Vrijeme je da stvari nazovemo pravim imenom i da si priznamo da ovako dalje ne ide. Dosta je jeftine demagogije za skupljanje političkih poena i daljnje degradacije društva.”

„Kao mlada osoba shvaćam strah koje donose buduća, po nekima, nesigurna vremena. Ali, ako želimo da Hrvatska prosperira, moramo biti spremni prihvatiti istinu i shvatiti brojke koje opterećuju sustav. Svi građani, a pogotovo mladi, moraju odbaciti populističke manipulacije i zaokrenuti Hrvatsku u zemlju znanja, rada i poštenja“ poručio je građanima kandidat liste Franko Baković te istaknuo da će izbor građana i odluke aktualne vlasti direktno utjecati na kvalitetu života njegovih generacija.

Kandidati su naglasili kako će izbori za Europski parlament odlučivati hoće li EU kao zajednica zemalja nastaviti progresivnim putem ili će taj put populisti koji raspiruju strahove i mržnje odvesti EU u regresiju. Građanima su poslali jasnu poruku kako stranka Pametno se zalaže za slobodnu, otvorenu i naprednu Europu”, stoji u priopćenju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI