Rat zbog Šešelja na društvenim mrežama: Viskovićevu objavu podržao Macan, a njega prozvali Bujanec i Peternel

foto: direktno.hr

Beogradski incident s gaženjem hrvatske zastave u režiji Vojislava Šešelja i prekid službenog posjeta Srbiji Gordana Jandrokovića i saborskog izaslanstva očekivano je bio glavna tema na društvenima mrežama, piše direktno.hr.

U nizu uzročno-posljedičnih objava na ovu temu oglasili su se književnik Velimir Visković, savjetnik premijera Plenkovića za strateško komuniciranje Krešimir Macan, TV voditelj Velimir Bujanec i potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel.

Velimir Visković u svojoj objavi na Facebooku podsjetio je na javljanje Vojislava Šešelja u Bujicu.

“Mislim da bi sada Bujanec mogao svog prijatelja Šešelja ponovo pozvati u emisiju! Stara ljubav zaborava nema”, kratko je prokomentirao Visković.

Na objavu je na Twitteru reagirao Krešimir Macan: “Pita se Velimir Visković hoće li Bujanec večeras pozvati Šešelja u emisiju. Haha”.



Na Bujančev odgovor nije trebalo dugo čekati, a sve je nazvao – igrokazom.

“BAŠ RAZMIŠLJAM PONOVO NAZVATI ŠEŠELJA – da čujemo tko mu je sve iz Hrvatske čestitao na gaženju naše zastave?! Gogi, mogao si barem ponijeti štikle i opaliti Vojku po glavi!

Zadnji puta je Šešelj u Bujici pohvalio YUsipovića i Besnu Vesnu, a ovoga puta će, nadam se, isto biti iskren pa pronaći riječi hvale za YUsipovićevog savjetnika Macana koji je već radio u Srbiji, a sada radi za Plenkovića… Tko zna, možda Šešelj pohvali i njihovog koalicijskog drugara – Pupovca, a možda i one koji su u Zagrebu čuvali srbijanske zastave kada je došao Vučić… Sve u svemu; pošto uopće idemo u Beograd?! Gogi, mogao si u Beograd barem ponijeti štikle – pa da Vojku opališ po glavi! To sigurno ne bi bilo u duhu ‘dobrosusjedskih’ odnosa, ali bi zato bilo u duhu Istanbulske konvencije… Igrokaz bi tada bio potpun”, napisao je Bujanec na Facebooku.

U međuvremenu se oglasio i potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel koji je također prozvao Macana i smatra da je cijeli incident – insceniran. 

“- Aleksandre, u frci sam , nisam baš popularan… kaže Krešo da trebam pomoć! Nešto proaktivno, stabilno i inkluzivno! Da malo pojačam percepciju domoljublja! 

-Nema problema prijatelju, imam ideju, vratit ćeš kad meni bude trebalo!

– Vojo, možeš li malo da zagalamiš na ovog njihovog šefa sabora i izvedeš neki cirkus, pisat će o tebi novine, a i njima treba. Usrat će se tip i pobeći! 

– ma nema problema predsedniče, znaš da na mene možeš da računaš!

I sve taman za uključenje na početak dnevnika Nove TV! Da se ‘obrani dignitet hrvatske države’!”, napisao je Peternel u objavi na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI