RODITELJ ODUŠEVLJEN PERNAROM: ‘Izokrenuli smo prioritete ako se kunemo u zemlju znanja čuvajući državne uhljebe na račun svoje djece!’

Facebook

Zastupnik Ivan Pernar čitavu priču začinjava pismima podrške koja mu pristižu te ih objavljuje na svojem Facebook profilu

Ivan Pernar posljednjih je dana na udaru pravobraniteljice za djecu, kao i medijskih prozivki zbog ulazaka u škole i fotografiranje s učenicima, pozivanjem na otpor sustavu i utjecaju na roditelje u političkom smislu. Ukazao je nakon prozivki da su se mnogi drugi hrvatski političari fotografirali s djecom, i to onom vrtićkoga uzrasta, u cilju prikupljanja političkih bodova:

>>> Pernar je mudriji od svih hrvatskih političara!

Među djecu su tako zalazili predsjednica Grabar Kitarović, Milan Bandić, Milanka Opačić, Jadranka Kosor, Željko Kerum i mnogi drugi, no pravobraniteljica nije reagirala.

Podsjetimo, pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić pozvala je na zaštitu škola od političkog iskorištavanja djece zbog “ulazaka zastupnika Živog zida Ivana Pernara u srednje škole gdje mimo zakona razgovara i fotografira se s učenicima i fotografije objavljuje na Facebooku, pozivajući ih da pobjegnu s nastave i posjete ga u Saboru”.

“Najnoviji primjer nedopuštenog političkog iskorištavanja djece je djelovanje zastupnika Hrvatskoga sabora Ivana Pernara”, stoji među pstalim u priopćenju pravobraniteljice.



Zastupnik Ivan Pernar vrlo joj je brzo odgovorio:

“Pravobraniteljica za djecu poziva vlast (HDZ) da me zaustavi u “iskorištavanju djece”.

Eto dragi učenici, Pernar je problem, a ne HDZ koji vam je oduzeo budućnost u vlastitoj zemlji.

Pozivam vas da pružite maksimalan otpor sustavu koji i mene i vas drži u dubokoj neslobodi”, napisao je Ivan Pernar u svojem Facebook odgovoru. Pozvao je tako i da djeca pokušaju otvoriti oči svojim roditeljima, a jedan se takav roditelj javio i našoj redakciji, oduševljen djelovanjem Ivana Pernara. Donosimo njegovo kratko pismo:

“Podijelio bih s vama oduševljenje nas roditelja srednjoškolske djece načinom na koji način je g. Pernar prokazao ranjivost sigurnosti naše djece. Naime, usprkos povećane ugroze javne sigurnosti na području EU, kao i tzv. dizanju stupnja sigurnosti, ulaz u školske ustanove je bez ikakvog tjelesnog nadzora.

Nadzor pristupa školske ustanove je donedavno bio u nadležnosti ‘podvornika’ čije je financiranje i zapošljavanje ukinuto, a drugo osoblje škola je nenadležno, za zaštitarsku službu nema namijenjenih sredstava.

Primjer; srednjoškolska ustanova u Zagrebu, G, Prajca 2, unutar koje djeluju XII. gimnazija i više strukovnih škola s više od 1000 učenika je bez ikakvog fizičkog nadzora 24 sata dnevno dok su portirske službe sveprisutne čak ispred političkih stranaka, a pogotovo ureda dječjeg pravobranitelja. Eventualna videosnimka počinitelja ne prevenira izvršenje kaznenog djela.

Ako se kunemo u zemlju znanja čuvajući državne uhljebe na račun svoje djece, posve smo izokrenuli prioritete.

HVALA ZASTUPNIKU RODITELJA I DJECE g. PERNARU!”, napisao nam je ovaj roditelj.

Zastupnik Ivan Pernar čitavu priču začinjava pismima podrške koja mu pristižu te ih objavljuje na svojem Facebook profilu:

Desk

Desk

Facebook Comments

Loading...
DIJELI