Sabotaža? Bujancu na dan putovanja poništena australska viza!

Facebook

Poznati hrvatski novinar i televizijski voditelj emisije Bujica Velimir Bujanec iako je sam najavljivao svoj posjet Australiji – nije stigao tamo. Putem Facebooka Bujanec je napisao kako nažalost neće moći biti nazočan premijeri Sedlarova filma „Hrvati i Australija“ jer mu je na dan putovanja, iz njemu nepoznatih razloga, poništena australska viza. Pritom je  napisao kako “ne zna je li u konkretnom slučaju riječ o “zasluzi” cro-udbaške ili srbijanske diplomacije, no, opće je poznato da je ova druga ipak nešto sposobnija…”

Prenosmo u cijelosti tekst kojeg je Bujanec napisao na svoj stranici.

MOJ GLAS U AUSTRALIJI ZA SADA SE NEĆE ČUTI, ALI ĆU I DALJE BITI GLAS AUSTRALSKIH HRVATA U DOMOVINI!

Žalostan sam što ovaj vikend ipak neću moći biti nazočan australskoj premijeri novog filma našeg uvaženog redatelja Jakova Sedlara ‘Hrvati i Australija’. Iako sam uredno dobio australsku vizu još 26. listopada ove godine, ona je na sam dan putovanja poništena, iz meni (ne)poznatih razloga. Ne znam je li u konkretnom slučaju riječ o “zasluzi” cro-udbaške ili srbijanske diplomacije, no, opće je poznato da je ova druga ipak nešto sposobnija…

U svakom slučaju, pozivam sve naše ljude u Australiji, sve Hrvatice i Hrvate da budu uz Jakova Sedlara na premijerama sjajnoga filma, kao što ću i ja biti u svome srcu – i u Bujici.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI