Samo u Hrvatskoj: Ako se ikad nađete u situaciji kao nestašni sin nestašnog generala Kruljca…

Nestašni sin nestašnog generala Kruljca, David Kruljac po uzoru na oca također je završio na optuženičkoj klupi

Slučaj sina generala Kruljca, Davida, kod kojeg je zapljenjea veća količina droge na svoj osebujan način komentirao je Zoran Šprajc na RTL-u.

Nema tko ovih dana nije čuo za Toma Forda. Tom Ford inače je slavni američki modni dizajner, ali život ga nije mazio i završio je u hrvatskoj sudnici kao Srbin koji dila drogu. Naime, nestašni sin nestašnog generala Kruljca, David Kruljac po uzoru na oca također je završio na optuženičkoj klupi, ali za zluopotrebu droga. U njegovom stanu policija je pronšla 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina, 118.000 eura. Osim droge i novca, nađena je i digitalna vaga te uređaj za prešanje.

Kruljac je u obrani kazao kako ništa od toga nije njegovo nego da mu je drogu i novac na čuvanje dao neki Srbin po imenu Tom Ford. Obzirom da je Tom Ford uobičajeno srpsko ime, sud nije imao razloga sumnjati u njegovu obranu pa je za sav taj arsenal u svom stanu Kruljac kažnjen s 200.000 kuna i radom za opće dobro.

Dakle, ako se kojim slučajem nađete u sličnoj situaciji samo se pozovite na Toma Forda. Ako vas sudac slučajno upita, a tko je Tom Ford, vi recite – brat Alana Forda iz Alana Forda i nema tog suca koji vas ne bi pustio, zaključuje Šprajc.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI