SDP-ovac nazvao Škoru i potajno ga podržao?

2
747
screenshot, youtube

Kandidatura Zorana Milanovića za predsjedničkog kandidata SDP-a počela je stvarati prve podjele u stranci, što zapravo i nije neko iznenađenje, jer jasno je da nisu svi skloni tome da se bivši premijer na čijim su plećima porazi na izborima, upusti u ovu neizvjesnu trku. No, čini se kako je kandidatura Miroslava Škore probudila duhove i u SDP-ovim redovima, pa tako Nacional piše kako je bivši ministar zdravstva Rajko Ostojić prilikom jednog svojeg boravka na jugu Hrvatske izravno kontaktirao Škoru te mu u tom razgovoru kazao kako smatra da će pobjediti na izborima i postati predsjednik.

Ostojić je tu informaciju za Nacional demantirao, ali ovaj tjednik ostaje pri svojoj tezi, tvrdeći da Ostojić nikada nije Milanoviću oprostio što je smijenio s ministarske pozicije i u njegov resor doveo bivšeg ministra zdravstva Sinišu Vargu. Da SDP-ovci i mimo ovih tvrdnji, ipak poštuju Škoru kao kandidata dalo se naslutiti i iz pohvala koje je na njegov račun iznio bivši predsjednik Ivo Josipović, koji ovih dana vrlo oprezno kritizira Milanovića.

No, sve te potpore s ljevice, uključujući i onu Stipe Mesića, dio birača sklonih Škori naziva podmetanjima, kojima se nastoji naškoditi njegovoj kampanji za predsjednika.

Loading...
  • NOSTRODAMUS

    Iznenadni obećavajući Škorin BLJESAK mnogi će nastojati ZASJENITI na razne načine… Nadam se da neće uspijeti,

  • miro

    Većinu tiskovina i medija drže bivši komunisti a sada su Soroš-globalisti koji ih financira zajedno sa Hrvatskom nenarodnom vladom i na sve moguće načine žele Škoru diskvalificirati iz utrke za predsjednika jer je najavio vraćanje RH Hrvatima,što im ne odgovara jer su vidjeli da su i Ćato i Muljanović isti ,jednako kao JUsipović i KGK.Jedina razlika je što KGK nosi dres Hrvatske reprezentacije na utakmicama većeg kalibra kako bi zavarala Hrvatski puk za svoje glasove.
    Svi su oni iz Budo-Očenaševog inkubatora.
    Glasujmo za našeg Hrvatskog Škoru !