Šefa zagrebačkog Foruma mladih žele izbaciti iz stranke zbog imitiranja Hitlera; Maras ga brani

screenshot

Fotografija je iz 2012. Nikola Peruničić na odluku o izbacivanju ima se pravo žaliti, a konačni sud o njegovu statusu dat će Statutarna komisija.

Aktualni predsjednik zagrebačkog Foruma mladih SDP-a Nikola Peruničić mogao bi skupo platiti fotografiji u objavi iz 2012. godine na Facebooku na kojoj “glumi” Hitlera. Zbog objave je Odbor njegove mjesne organizacije SDP-a Trešnjevka Jug donio, kako  sam Peruničić kaže za Večernji list, odluku o njegovu izbacivanju iz SDP-a.

Osim sporne fotografije kojom je, drže u SDP-u, veličao lik i djelo Adolfa Hitlera, Peruničiću se zamjeraju i tvitovi kojima je zagrebački Forum mladih SDP-a znao javno podbadati šefa stranke Davora Bernardića. Pogotovo tvit: “Zašto plačeš, ti si slagao listu za Skupštinu” objavljen nakon što je Bernardić na svom Twitteru negodovao zbog zastupnika koji su spasili zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i podržali mu proračun među kojima i HSS-ov Ilija Ćorić.

U obranu Peruničića zbog objave fotografije stao je šef zagrebačkog SDP-a Gordan Maras koji drži da je riječ o mladenačkoj gluposti i lošem humoru.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI