Šeks ‘poludio’ na medijske napise: Navodi medija su manipulativni, a Grmojine tvrdnje klevetničke

Igor Soban/PIXSELL

Opet udarilo po Šeksu, a on nevoljko komentira.

Vladimir Šeks je navode o njegovoj suradnji s jugoslavenskom tajnom službom nazvao netočnima, tendencioznima i manipulativnima, a lažljivim i klevetničkim tvrdnje Nikole Grmoje, koji je izjavio da se novim zakonom o državnim arhivima želi zaštiti “operativne veze službe državne sigurnosti poput Šeksa.”

 

Prvi smo objavili biografiju koju je bivši Šešeljev odvjetnik ‘kolega’ Šeks 1981. uputio Predsjedništvu SFRJ, a koja sve razotkriva!

“Ne želim komentirati navode Jutarnjeg lista koji su netočni, tendenciozni i manipulativni, a također ni lažljive, klevetničke tvrdnje Nikole Grmoje,” kazao je Vladimir Šeks u nedjelju navečer za Dnevnik 3  Hrvatske radiotelevizije.



Nikola Grmoja je izjavio za Novu tv da se novim zakonom o državnim arhivima, koji je HDZ dao u proceduru, želi zaštititi pojedince poput Šeksa. “Oni pokušavaju zaštititi sve operativne veze službe državne sigurnosti kao što je to bio Vladimir Šeks, što je Mostovim prijedlogom zakona bilo sve otvoreno. Vladimir Šeks je zatvorio svoj osobni dosje, ali se nije nadao da će se naći u nekim drugim dosjeima budući da je bio operativna veza službe državne sigurnosti”, rekao je Grmoja.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI