Šibenski Kaufland evakuiran je zbog obiteljskog nasilja

screenshot

Šibenski Kaufland sinoć je evakuiran nakon što su se tamo zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa verbalno i tjelesno sukobili 52-godišnjak i 67-godišnjak pa je 67-godišnjak nepoznatim sprejem za samoobranu pošpricao 52-godišnjaka, izvijestili su danas iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Kaufland je sinoć evakuiran oko 19 sati nakon što su kupci i osoblje dućana osjetili peckanje u grlu. Od posljedica korištenja spreja lakše su tjelesne ozljede zadobili 52-godišnjak i još tri osobe zatečene u trgovačkom centru, a trgovački centar je nakratko bio zatvoren.

Kako je izvijestila policija, obiteljsko nasilje u Kauflandu uzrokovali su neriješeni imovinsko-pravni odnosi između 52-godišnjaka i 67-godišnjaka, a u kojem su srodstvu dvojica muškaraca policija nije otkrila.

Protiv 67-godišnjaka i 52-godišnjaka slijedi Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, a protiv 67-godišnja i zbog prekršaja i iz Zakona o oružju, te će obojica tijekom jutra biti dovedeni na Prekršajni sud u Šibeniku’ izvijestili su danas iz šibenske policije, piše Šibenik.in.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI