Sinčić ne podnosi banke ali je ipak podignuo kredit da kupi kuću!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Kredit je uzeo na 10 godina, s kamatnom stopom od 4,35 posto, a mjesečna rata će mu iznositi 5.300,22 kune

Čelnik Živog zida odlučio je slijediti put brojnih mladih obitelji pa je tako u javnost izašao podatak kako je Ivan Vilibor Sinčić podinuo kredit u Erste banci. Kako piše Jutarnji list, Sinčić je 27. prosinca 2017. postao vlasnik kuće u zagrebačkom Markuševcu, a za njezinu kupnju i obnovu se zadužio u banci u iznosu od 515 tisuća kuna. Kuća s okućnicom ima 1051 četvorni metar, a Sinčić ju je uspio priuštiti sa svojih 16 tisuća kuna zastupničke plaće.

Kredit je uzeo na 10 godina, s kamatnom stopom od 4,35 posto, a mjesečna rata će mu iznositi 5.300,22 kune.

Riječ je, neslužbeno tvrde izvori Jutarnjeg, o kući u podsljemenskoj zoni u ulici Krsišće u koju se Sinčići nisu još uselili jer je tek treba urediti, a obitelj zasad živi u unajmljenom stanu u POS-ovu naselju Špansko u blizini svog stranačkog kolege.

U nedavnom intervjuu za Večernji list Sinčić i njegova supruga Vladimira su se požalili kako nakon rođenja drugog djeteta nisu mogli pronaći stan dugo vremena,

Na kraju nam je prijatelj privremeno ustupio svoj stan, dok mi ne uredimo ruiniranu kuću u Markuševcu”, ispričala je Vladimira Palfi Sinčić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI