Sinčić razočaran kolegom koji je podržao Jandrokovića: ‘Osjećam duboki sram’

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

sjećam da su izbori koji dolaze naši. Možda nećemo imati župane, možda ni gradonačelnike. Ali imati ćemo dovoljno da kao i u Saboru, počnemo čistiti kaljužu koju desetljećima stvaraju pokvareni, sebični, potkupljivi i beskorisni političari'', napisao je Sinčić

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić u svojoj objavi na Facebooku otkrio je da je razočaran postupkom svog saborskog kolege Marina Škibole koji je prošlog tjedna u Saboru podržao HDZ-ovog predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.

”Kao predsjednik treće stranke u zemlji osjećam neopisivu čast, ali i ogromnu odgovornost prema svim biračima, ali i svakom građaninu naše zemlje.

Znam da ste mnogi razočarani postupcima nekih ljudi koji su ušli u Sabor na našoj listi, pod mojim potpisom, osjećam duboki sram radi toga.

Ipak, nekoliko je ljudi, koliko ih god mediji napadali i komadali, sa mnom od 2011. i prema njima ne osjećam ništa osim apsolutnog povjerenja. Neki su vašu skepsu nametnutu medijima već razbili, neki tek hoće.

Osjećam da su izbori koji dolaze naši. Možda nećemo imati župane, možda ni gradonačelnike. Ali imati ćemo dovoljno da kao i u Saboru, počnemo čistiti kaljužu koju desetljećima stvaraju pokvareni, sebični, potkupljivi i beskorisni političari”, napisao je Sinčić na Facebooku.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI