SINČIĆ: Resslera su pratili s 10 kamera, a jedva je dobio 20 posto glasova

screenshioz

“Licemjerje mainstreama za mene je dobilo novi značaj”, ustvrdio je nakon EU izbora čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić i najavio: “Od danas Živi zid ima drugačiju strategiju”.

Ovo je Sinčićeva objava na Facebooku:

Citirao bih svog prijatelja Ivana Pernara.

“Kada je bio referendum o ćirilici, danima i tjednima su mediji mantrali o toj temi, po svim dnevnicima, portalima i novinama.

Isti ti mediji, koji godinama pišu da su političari uhljebi, da uzimaju novac, da kradu građane, da im treba sve uzeti; okrenuli su nam leđa svi ko jedan kada smo pokrenuli referendum o ukidanju financiranja stranaka iz proračuna. Svi do jednog.”



Naprotiv, pisali su da ukidamo demokraciju i potičemo krupciju. Mi. U zemlji koja je na vrhu po korupciji.

Na konferencije nam nisu dolazili, u dnevnike nas nisu zvali. Na one koje su dolazili provocirali su pitanjima hoćemo li se odreći plaća u EU parlamentu. Nikad nikog drugog to nisu pitali. Licemjerje mainstreama za mene je dobilo novi značaj.

Tamo 2014. ignorirali su me do dana dok nisam predao potpise, nakon toga vrijeđali.

Smijenili su me s mjesta predsjednika stranke i postavili Sinišu Gabrića. Godinu kasnije, 2015. Most su gurali ispred svih. Ovih tjedana Resslera su pratili sa 10 kamera gdje god je išao, čovjek je jedva dobio 20% glasova.

Uspjeli smo svaki put i od danas Živi zid ima drugačiju strategiju.

Nisam ljut, jednostavno mi je dosta. Umoran sam od njihovih laži.

Vjerujem i dalje u narod. ♡

Facebook Comments

Loading...
DIJELI