SLOVENCI ODLUČNI: ‘Za ubojice tražimo DOŽIVOTAN zatvor!’

screenshoot

Video koji u 30 minuta prikazuje gnjusno i neviđeno mučenje mladića pogledalo je oko 250.000 ljudi, no preko iste društvene mreže pokrenuta je inicijativa "Svi mi koji želimo da ubojice iz Krškog dobiju doživotni zatvor". Ako je suditi po brzini dijeljenja i lajkanja, slovenska je javnost poprilično složna u stavu da Aleš i Martin više nikada ne bi trebali na slobodu.

Slovenska javnost ne miri se s činjenicom da okrutnim zlostavljačim i ubojicama 26-godišnjeg Andreja Cekute prijeti samo 15-godišnja zatvorska kazna.

Podsjetimo, Andrej nije uspio preživjeti cijelonoćnu torturu sadističkog dvojca 20-godišnjeg Aleša Olovca i 29-godišnjeg Martina Kovača koji su mrcvarenje polumrtvog mladića snimili i objavili na Facebooku.

Video koji u 30 minuta prikazuje gnjusno i neviđeno mučenje mladića  pogledalo je oko 250.000 ljudi, no preko iste društvene mreže pokrenuta je inicijativa “Svi mi koji želimo da ubojice iz Krškog dobiju doživotni zatvor”. Ako je suditi po brzini dijeljenja i lajkanja, slovenska je javnost poprilično složna u stavu da Aleš i Martin više nikada ne bi trebali na slobodu.

screenshoot/Facebook
screenshoot/Facebook

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI