Sramotan čin zagrebačkih huligana: Zapaljen kombi vodičkog kluba koji je prevozio djecu

Foto: Facebook/ Tomislav Ivas

Djeca i roditelji koji su išli na kickboxing turnir u Zagreb doživjeli su pravi šok.  Naime, zapaljeni su im kombi i minibus kojima su došli. Mediji nagađaju kako su oba vozila zapalili navijači, kojima su zasmetale dalmatinske tablice.

“Na turnir smo došli jučer u Zagreb i uspješno smo ga odradili. Nakon turnira s djecom smo obišli Advent u Zagrebu i pošli na počinak u hostel Arena. Rano ujutro nas je probudio žamor i dočekao strašan prizor. Kombi u vlasništvu MNK Heroja totalno je bio zapaljen, a minibus je počeo gorjeti. Brzo smo pristupili gašenju vatrogasnim aparatima, tako da smo ga u zadnji tren spasili. Danas se odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, ali ovdje se radi o djeci, šta su ona kome skrivila”, rekao je predsjednik Kickboxing kluba Vodice, Tomislav Ivas, za portal Infovodice.

Djeca jesu u šoku, ali su dobori čekaju drugi prijevoz do Vodica.

“Kombi smo iznajmili od našeg vodičkog malonogometnog kluba ‘Heroji 2007’, jer smo naš klupski kombi ustupili vodičkoj udruzi ‘Daj pet od srca’ čiji su čelnici jučer odnijeli prikupljenu humanitarnu pomoć u Vukovar. Sva sreća da vatra nije teže oštetila minibus Gradskog parkinga, spasio ga je jedan vozač iz drugog autobusa koji je primijetio vatru i ugasio ga vatrogasnim aparatom. Ne znamo još ni kako ćemo se vratiti u Vodice, minibus je u voznom stanju, ali ne možemo svi u njega stati, pa, evo, stalno zovem mobitelom i tražim pomoć za prijevoz i povratak u Vodice” rekao je Ivas za Šibenski.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI