Srbi napali Trifunovića: ‘Bijedo bijedna, usred Zagreba svoj narod nazivaš stokom?’

HRT/Nedjeljom u 2

Srpski glumac Sergej Trifunović nakon gostovanja u emisiji Aleksandra Stankovića Nu2, izazvao je različite reakcije Hrvata.

Nizali su se komentari pokude na račun voditelja koji je „Srbinu dao šansu da na nacionalnoj televiziji u najgledanijem terminu vrijeđa Hrvate”, a sam gost je u kritikama gledatelja prošao još lošije.

No, bilo je i onih kojima su se izjave srpskog glumca svidjele, za razliku od Srbije koja je jedinstvena u mišljenju da ih je Trifunović ovim gostovanjem silno osramotio.

S naslovnica tamošnjih medija vrište naslovi „Bijedo bijedna, svoj narod nazivaš stokom”, a u tekstovima i objavama ga nimalo ne štede:

„Redakcije srpskih tabloida Trifunović bi polio benzinom i zapalio jer tu ne rade ljudi. Komentarajući novinare koji su stajali ispred kuće pokojnog glumca Nebojše Glogovca, Trifunović je poručio da bi na cijelu tu ekipu bacio bombu. Onda se predomislio i više puta rekao da bi sve zapalio”, citiraju ga u nevjerici.



Trifunović je toliko razjario svoje sugrađane, da je njegovo gostovanje komentirao čak potpredsjednik SNS-a, Milenko Jovanov:

„On spada u jedan krug ljudi koji se dodvoravaju Hrvatskoj tako što pljuju po Srbiji. Trifunović nije izuzetak. Isto rade Saša Janković, Vuk Jeremić, Đilas i čitava bulumenta koju on podržava -smatra Jovanov.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI